Wij zijn Lindbergh

Lindbergh is een inkomend touroperator in Amsterdam, gespecialiseerd in het samenstellen van jouw vakantie in Nederland. We kunnen bijna alles regelen, zodat jij meer tijd hebt om van ons land te genieten

Wij zijn hier om diensten te leveren aan elk soort reiziger. Van solo reizigers naar touroperators over de hele wereld. Verwacht flexibele service met uitzonderlijk goede prijzen. Wij helpen je met al jouw verzoeken en reserveringen om jouw reis naar Nederland compleet te maken.

Aanmelden

Meer dan 90 jaar ervaring!

Met bijna een eeuw aan ervaring en expertise kunnen wij je helpen om jouw vakantie in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Met onze in-house reserveringsafdeling leveren wij exclusieve op maat gemaakte programma's voor touroperators en zowel particulieren als bedrijven. Met onze 30 eigen bussen en professionele, meertalige gidsen kunnen wij een flexibele service aanbieden tegen uitzonderlijk goede tarieven.

Naast op maat gemaakte programma's bieden wij ook een breed scala aan relevante producten en diensten, zoals excursies naar verschillende steden in Nederland en België, groepsreizen in een kleine groep, rondvaarten in Amsterdam, tickets voor musea en attracties.


Waarom wij?

  • Bijna een eeuw aan ervaring
  • Eén winkel voor touroperators en consumenten
  • Breed assortiment van relevante producten en diensten
  • Exclusieve op maat gemaakte programma's
  • Professionele in-house reserveringsafdeling
  • Breed assortiment van eigen excursies en attracties

Top excursies en activiteiten

Neem contact op...

Wil je weten wat Lindbergh Tour & Travel kan doen voor jou en jouw trip naar Nederland? Neem contact met ons op!

 

Aanvraag om offerte