Bedrijfsuitje in Amsterdam

 

Op zoek naar een bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan ben je bij Lindbergh aan het juiste adres. Lindbergh heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten en helpt je bij alles. Van het uitzoeken van de activiteiten tot het boeken en de begeleiding op de dag zelf. Kies voor een tour, attractie, museum, rondvaart of iets heel anders. Of je nu een rustig dagje uit wil met het bedrijf of een actief team-uitje met de afdeling, wij stellen graag samen met jou het perfecte arrangement samen.

Laat ons je de zorgen uit handen nemen

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsuitje in Amsterdam onvergetelijk wordt. Wil je graag genieten van de Amsterdamse grachten? Stap dan aan boord van een rondvaartboot. Of je nu een korte rondvaart wilt maken of dat je een volledig diner wil nuttigen aan boord, het kan allemaal. Op zoek naar een attractie? Kies bijvoorbeeld voor een bezoek aan de Heineken Experience om alles te leren over Heineken bier of stap binnen bij Body Worlds en krijg een kijkje in het menselijk lichaam. Een bezoek aan een museum tijdens je bedrijfsuitje in Amsterdam is ook mogelijk. Ga bijvoorbeeld naar het iconische Rijksmuseum waar je de grote Nederlandse meesters kunt zien of leer meer over moderne kunst in het Stedelijk Museum. Wil je wat meer van Amsterdam zien? Ga op een fiets tour door de binnenstad of kies voor een rondleiding door de Rosse Buurt. Wil je liever Amsterdam verlaten tijdens je personeelsuitje en meer zien van Nederland of België? Kies dan voor een van onze tours. De tours hebben een groot scala aan bestemmingen, zoals Giethoorn, Volendam, Brugge en de Keukenhof. Er zit altijd wel iets tussen wat bij jouw uitje past.

Doe een aanvraag voor een personeelsuitje!

Een personeelsuitje organiseren was nog nooit zo gemakkelijk. Vul ons groepsaanvraag formulier in en onze medewerkers zullen snel contact met je opnemen om alle opties te bespreken voor een bedrijfsuitje in Amsterdam. Organiseer een personeelsuitje om nooit te vergeten!