Keukenhof

Zoeken

Keukenhof Tours

Neem deel aan een van onze Keukenhof Tours en ontdek de mooiste attractie van Nederland. De Keukenhof is wereldberoemd vanwege de tuinen vol met de meest prachtige bloemen. Ieder jaar tijdens de lente bloeien 7 miljoen bloembollen in de Keukenhof. Waaronder een verbazingwekkende hoeveelheid van 800 verschillende soorten tulpen. Het is een van de beste plekken om de prachtige Hollandse tulpen van dichtbij te ruiken en bekijken. Koop je Keukenhof Tours kaartjes hier en mis deze ervaring niet!

De schoonheid van de Keukenhof tuinen

De Keukenhof is de bekendste attractie van Nederland. Elk voorjaar kun je genieten van deze wereld vol kleuren en geuren. De tuinen van de Keukenhof zijn omgeven door lange, kleurrijke stroken tulpenvelden, die je onderweg kunt zien en aan de randen van het 32 ​​hectare grote terrein. Je vindt verschillende thematuinen in de Keukenhof die misschien zelfs als inspiratie dienen voor je eigen tuin. De Keukenhof tuinen zijn niet alleen leuk voor volwassenen, ook kinderen beleven hier een leuk dagje uit. Ze kunnen deelnemen aan een spannende schattenjacht, dieren leren kennen op de kinderboerderij, hun weg vinden uit het doolhof en spelen in de speeltuin.

Bezoek nu de Keukenhof!

Kies uit verschillende Keukenhof Tours op onze website en beleef het zelf! Wij bieden Keukenhof Tours die je van het centrum van Amsterdam naar de Keukenhof brengen en je genoeg tijd geven om het hele park te verkennen. Als je iets meer wilt, kiest dan voor de Keukenhof, Bloemenvelden en Bollenboerderij tour. Deze tour stopt ook bij een bollenkwekerij waar je de eindeloze bloemenvelden kunt zien waar Nederland zo beroemd om is. We bieden ook combinatietickets aan die bestaan ​​uit een breed scala aan andere leuke attracties tegen een gereduceerde prijs, zoals een dagtocht naar het schilderachtige Nederlandse platteland.